Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, nimeltään "Salchichón" tai "Chorizo blanco" laatu "Extra", valmistettu hitailla kypsennystekniikoilla (lämpötila 6–12ºC ja alkuperäinen RH 78–86 %). Muoto: 4 kg:n pussi
Gozauri Saperavi 2015
Gozauri Saperavi 2015 on aito ilmentymä Kakhetin viinialueen ainutlaatuisesta terroirista, joka sijaitsee Kindzmaraulin mikroalueella. Tämä viini, joka on kasvatettu kohtuullisessa mannerilmastossa, on peräisin yhdeltä viinitarhalta, jota hallinnoi ja omistaa viinitilamme. Se on valmistettu yksinomaan Saperavi-rypäleestä, ja se tulee omilta viinitarhoiltamme, joissa sato on huolellisesti pidetty 6-7 tonnissa hehtaarilta varmistaaksemme hedelmän ensiluokkaisen laadun.
Yhteensä 15 000 pulloa 0,75 litraa tuotettuaan tämä vuoden 2015 kuiva punaviini sisältää 12,5 % alkoholia. Sen viininvalmistusprosessi osoittaa sitoutumista laatuun ja aitouteen. Rypäleet, jotka on kerätty käsin ja lajiteltu huolellisesti, ovat käyneet 225 litran avoimissa tynnyreissä, joissa on ollut 20 päivän uutto, ja sen jälkeen se on kypsynyt teräksisissä säiliöissä 10 kuukauden ajan.
SIKA ICOMENT 520 Laasti A+B MUOVIMODIFIOITU HIENTÄYTTÖ BETONIN KUNNOSTAMISEEN, 25 KG
MUOVIMODIFIOITU HIENTÄYTTÖ BETONIN KUNNOSTAMISEEN, 25 KG
SIKA® ICOMENT 520 A+B MUOVIMODIFIOITU HIENTÄYTTÖ BETONIN KUNNOSTAMISEEN, 25 KG
Hydraulisesti kovettuva 2-komponenttinen PCC-laasti
Sopii betonipintojen, kalkkikiviseinien tasoittamiseen sekä reikien ja kuoppien täyttämiseen
Erityisen sopiva ohutkerrospinnoitteeksi betonin kunnossapidossa
Ihanteellinen alusta myöhempiin suojapinnoitteisiin
Erittäin hyvä tartunta myös kriittisillä alustoilla
Erittäin hyvä vedenpidätyskyky
Koneellinen ja käsin tehtävä käsittely
Kromivapaa TRGS 613:n mukaan
25 kg pakkaus
{"Ageing":"12 kuukautta amerikkalaisissa tammitynnyreissä.","First vintage":"1994","Wine type":"Punaviini. Crianza","Fermentation":"Ruostumattomassa terästankissa","Grape variety":"100 % Tempranillo","Harvest":"Käsin poimittu. Lokakuu 2015","Colour":"Syvä punainen väri, jossa on vaaleita ruskeita sävyjä.","Appellation of origin":"D.O.Ca. Rioja","Bottle size":"50 cl, 0.75 cl ja 1.5 Lt","Soil":"kalkkikivimarlit","Nº of bottles produced":"50.000","Magnum Bottle":"1,75 L","Taste":"Hyvä tasapaino suussa, jossa happo ja tanniinit ovat harmoniassa. Pitkä, puhdas ja aromaattinen jälkimaku mausteisella luonteella.","Aroma":"Nokassa hyvin integroitunut vanilja ja kaneli mustikoiden ja luumujen kanssa.","Farming":"Luomuviljely","Denomination of Origin":"D.O.Ca. Rioja"}
R410a on lähes azeotrooppinen HFC-kylmäaineiden seos, joka koostuu R-125:stä ja R-32:sta, ja se on kehitetty R-22:n ympäristöystävälliseksi korvaajaksi uusissa ilmastointilaitteissa. Positiiviset haihtumislämpötilat. Tällä hetkellä sitä käytetään pääasiassa ilmastointilaitteissa.
Tätä viiniä valmistetaan Tempranillo-lajikkeen omistamien viinitarhojen sekä Garnacha-lajikkeen viinitarhojen rypäleistä. Lajikejako: 70 % Tempranillo, 30 % Garnacha. Valmistus: Rypäleet poistettu varresta ruostumattomasta teräksestä, ja liotus kestää kuukauden.
MAISTAMISMUISTIO: Nuori punaviini on kirsikanvärinen, jossa on kirkkaan violetit reunat.
NOKASSA: Se on laaja, voimakkailla punamarja- ja mustikkatuoksuilla. Hyvä intensiivisyys.
SUUSSA: Se on maukas, raikas, kestävä ja erittäin hedelmäinen.
Logistiikka:
· 12 Yksikköä laatikossa.
· 60 Laatikkua eurooppalaisella lavalla.
· 720 Yksikköä eurooppalaisella lavalla.
Minimimäärä: 1 eurooppalainen lava.
Verot eivät sisälly hintaan.
Kysy tarjousta yhteystiedoista.
Pyydämme välittäjiä ja uteliaita pidättäytymään.
Ei myydä yksityishenkilöille missään olosuhteissa.
Tarjous vain ammattilaisille tukkumyyntiin kansallista jakelua, ravintoloita tai Horeca-kanavaa varten.
Asiakaspalveluaika: Maanantaista Perjantaihin. Aamuisin 8:00–14:00.
Maltitaste-maltitolisiru valmistetaan maltoosisiirapin katalyyttisen vetytyksen tuloksena.
Se omaa alhaisemman glykeemisen indeksin verrattuna ruokosokeriin.
Alhainen kaloripitoisuus.
Ei jätä suuhun ei-toivottua makua.
Erinomainen lämpötilankestävyys.
Alhainen hygroskooppisuus.
Säätelee koostumusta, viskositeettia, kiteytymistä ja väriä.
Ei aiheuta hampaiden reikiintymistä.
Antaa täydellisen rapsahduksen purukaramellille.
Ei osallistu Maillard-reaktioon.
Sopii USP/EP/BP-standardien mukaisesti.
Käyttöalueet: suklaa, jäätelö, dieettituotteet, kakku, keksejä, makeisia, purukumia, energiapatukoita, alkoholittomat juomat, halva, hillo, levitettävä suklaa, wafelit ja leivonnaiset.
Pakkausmuoto: Tölkki, Tynnyri, Säiliö ja Flexi Tank.
Säilyvyysaika: 24 kuukautta.
Alkuperä: Turkki.